De Bever uw Dalton Kind Centrum van 0 tot 12 jaar

Welkom bij de COKD Kinderopvang!

Zorgzame professionele kinderopvang. Betrokken, goed opgeleide pedagogisch medewerkers die helemaal thuis zijn in de belevingswereld van kinderen. Een plezierige en leerzame tijd. Dát is kinderopvang bij COKD.

Warmte en veiligheid
Kinderen kunnen zichzelf zijn op onze kindercentra voor dagopvang en buitenschoolse opvang. Er is warmte, aandacht en respect voor elkaar. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een omgeving waar kinderen zich veilig voelen en waar uw kind op een positieve manier benaderd wordt.

Ieder kind heeft talent
Gedurende het hele jaar kan uw kind meedoen aan een afwisselend activiteitenaanbod en zo 

ontdekken wat hij of zij leuk vindt, bijvoorbeeld sporten, schilderen of muziek maken. Wie weet 
ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf. We organiseren samen met de kinderen activiteiten passend bij hun leeftijd en ontwikkeling. Daarbij spelen we zo veel mogelijk in op de talenten en interesses van uw kind. 

BSO Kinderlandshoek
De buitenschoolse opvang ( BSO ) vindt plaats bij BSO Kinderlandshoek, gelegen naast de school. Kinderlandshoek is een ruime locatie met een zeer grote buitenruimte. Wij verzorgen de BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar tijdens schooldagen, in vakanties en tijdens schoolsluitingsdagen.

BSO = vrije tijd
Er is volop ruimte om lekker te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Wij zien de BSO als vrije tijd voor alle kinderen. Ze kunnen heerlijk knutselen, lezen, muziek maken, chillen of lekker ravotten. Ook kan uw kind een keuze maken uit verschillende activiteiten en workshops uit de KidZgidZ.

Meer weten over onze locatie? Kijk dan op http://www.cokd.nl/locaties/kinderlandshoek. 

Interesse?
Uw kind en u zijn van harte welkom om langs te komen voor een rondleiding. U kunt hiervoor een afspraak maken met de locatiemanager Jolanda Komdeur via j.komdeur@cokd.nl of 
06- 294 790 84.

Inschrijven
U kunt uw kind inschrijven via onze website. U kunt ook contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang via ipk@cokd.nl of 
078-616 34 22. Zij helpen u graag.

Tot op de BSO!