De Bever uw Dalton Kind Centrum van 0 tot 12 jaar

Buitenschoolse opvang door SDK kinderopvang

Voor de buitenschoolse opvang werken wij samen met Groenland van SDK Kinderopvang. SDK kinderopvang verzorgt al ruim 25 jaar professionele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang (BSO) voor basisschoolkinderen.
 
De BSO is een gezellige plek om buiten schooltijd lekker te ontspannen en te spelen met vriendjes en vriendinnetjes, want BSO-tijd is natuurlijk vrije tijd voor de kinderen. Op de BSO eten de kinderen gezellig met zijn allen aan een gedekte tafel. Na schooltijd krijgen de kinderen iets te drinken en een lekker tussendoortje. Er is dan ruim de tijd voor iedereen om te vertellen wat zij die dag beleefd hebben. Ze kunnen na schooltijd naar hartenlust spelen in de uitdagende natuurtuin en de eigen voetbalkooi.
 
De BSO organiseert veel activiteiten en uitstapjes. Zo krijgen kinderen extra ontwikkelingskansen. Bij Groenland zullen de kinderen zich niet snel vervelen, er is altijd wel iets wat de kinderen leuk vinden.
 

Groenland is open van ‘s ochtends 7.00 uur tot ‘s avonds 18.00 uur en verzorgt ook tussenschoolse opvang voor de BSO kinderen. De kinderen worden door de pedagogisch medewerkers van Groenland gehaald en gebracht.
 
SDK kinderopvang heeft ook een peuterspeelzaal en kinderopvang op Groenland voor de aller jongste kinderen, handig voor een broertje of zusje. Hierdoor is de locatie al bekend terrein voor veel kinderen.
 
Indien u vragen heeft of opvang wenst voor uw kind(eren), kunt u contact op nemen met SDK Kinderopvang Centraal Bureau: 078-6226199 en Groenland: 078-6219111 of kijk op de website www.sdk-kinderopvang.nl