Spannend, naar school!


Spannend, uw kind gaat voor het eerst naar school!

Uw zoon of dochter gaat voor het eerst naar school. Dat is spannend, nieuw, maar vooral heel leerzaam en leuk. Uw kind krijgt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, komt in aanraking met andere klasgenootjes en natuurlijk een juf of meester. Uw zoon of dochter gaat op school niet alleen spelen, maar ook leren en zichzelf ontplooien. Kortom, de basisschool speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind.

Het is belangrijk dat u de juiste school kiest voor uw zoon of dochter. Een school waar u en uw kind een goed gevoel bij hebben;  waar een kind zich thuis voelt.

Bereikt uw kind binnenkort de leeftijd om naar school te gaan en bent u benieuwd of De Bever bij uw kind zal passen? Kom dan eens een kijkje nemen op onze school. We zijn altijd bereid u een rondleiding te geven en u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft om tot de keus voor een goede school te komen. 


Gráág naar school: plezier in leren

Wij vinden het belangrijk dat uw kind met plezier naar school komt. Naast dat uw kind bij ons op school heel veel leert, doen we ook veel andere leuke dingen. Op deze site vindt u informatie over de groep van uw zoon/dochter en kunt u onze activiteiten teruglezen of zien. Wij willen u graag op de hoogte houden van zowel de prestaties en het huiswerk als van de activiteiten die we doen. Maar mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust even contact met de leraar/lerares op.