Het KinderEetcafé
De tussenschoolse-opvang "Het Kindereetcafé" verzorgt op schooldagen (m.u.v. de woensdag) de lunch voor de leerlingen die overblijven. De kinderen worden door professionele begeleiders opgevangen. De lunch is een compleet verzorgde broodmaaltijd met kaas, worst, zoetigheid, bruin- en wit brood, ontbijtkoek, crackers en fruit. Hierbij wordt thee, melk, fristi, cranberrysap, icetea of siroop gedronken. De voorkeur gaat uit naar bruinbrood en liever geen siroop. Als een kind daar problemen mee heeft, is er overleg met het thuisfront.
Hoe werkt het?

De kinderen van de groepen 1 en 2 worden in de klas opgehaald en na de lunch weer teruggebracht. Bij de groepen 3 en 4 noemt de juf of meester de namen van de kinderen die naar het Kindereetcafé gaan. Zij komen zelfstandig naar het Kindereetcafé en gaan zelf na de lunch weer terug . De groepen 5 t/m 8 komen en gaan zelfstandig naar het Kindereetcafé.


Begeleiders

Uw kind wordt opgevangen door verschillende begeleiders. Met elkaar proberen zij er een gezellige lunch van te maken. Komt uw kind thuis met een klacht of een vraag dan kunt u altijd contact opnemen met de coördinator. Mocht de begeleiding met een probleem zitten dan neemt de coördinator contact met u op.


Zelf begeleider wordenHet kindereetcafé is op zoek naar begeleiders. Heeft u tijd en zin om 2 uurtjes tussen de middag door te brengen met de kinderen, of weet u iemand die dat graag wil doen, neem dan contact op met Simone Hoorweg.
Gezellig een boterhammetje eten samen met de kinderen en zorgen voor een goed georganiseerde lunch is een leuke uitdaging. Hier staat natuurlijk een vergoeding tegenover.

Meer informatie: 06 30 56 57 55 Simone Hoorweg.Wat moet u doen om gebruik te kunnen maken van 'Het Kindereetcafé'?


U kunt op school een inschrijfformulier halen of hier downloaden en dat volledig ingevuld en ondertekend weer inleveren. Via telefoonnummer 06 - 30 56 57 55 kunt u uw kind tussen 08.00 en 09.00 uur aanmelden. (Wanneer u op de downloadlink drukt, krijgt u het formulier nog niet helemaal goed in beeld. Daarom dient u het eerst op uw eigen computer op te slaan.)

Komt uw kind structureel dan kunt u dit eenmalig doorgeven. Is uw kind verhinderd dan bent u verplicht dit op hetzelfde telefoonnummer door te geven, indien u vergeet af te melden dan wordt het overblijven in rekening gebracht.

Aanmelden kan telefonisch of via WhatsApp tussen 8 en 9 uur ’s morgens. Via sms of WhatsApp krijgt u altijd een bevestiging van Simone Hoorweg, anders heeft zij uw bericht niet ontvangen.

Bent u uw kind vergeten aan te melden en gaat het toch mee dan kost dit 2 euro extra. Het correct afmelden is van groot belang om verwarring bij kinderen en leerkrachten te voorkomen. Van de coördinator Simone Hoorweg ontvangt u eens per twee maanden een overzicht van de betalingen.
Opzeggen van het Kindereetcafé doet u één maand van tevoren!Wat kost het Kindereetcafé


U kunt gebruik maken van een 5- of 10 rittenkaart die het hele jaar geldig is. Kosten voor een 5-rittenkaart bedraagt € 19,75 en voor een 10-rittenkaart bedraagt het € 39,00. Als inschrijfgeld betaalt u eenmalig € 5,00. De betaling gebeurt via automatische incasso. Bij weigering van incasso wordt er 3 euro administratiekosten berekend!

De eerste keer, spannend?

Wilt u de eerste keer met uw kind mee-eten, dan nodigen wij u van harte uit. Stuurt u ons dan van te voren even een mail: